Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З нагоди Дня територіальної оборони Сирський звернувся до українців

06 жовтня, 11:15

 

В Україні 6 жовтня святкують День територіальної оборони. З нагоди такої події українців вже привітав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Головкома.

"Дорогі бойові побратими й посестри! Щиро вітаю вас із Днем територіальної оборони України", – зазначив головнокомандувач.

Сирський наголосив, що на початку повномасштабного вторгнення росії, люди, які є різні за віком, професією та досвідом, взяли до рук зброю. Зокрема, фермери, вчителі, бізнесмени, актори, журналісти, будівельники програмісти, науковці та інші стали на захист України, доповнивши лави Сил територіальної оборони ЗСУ.

Головнокомандувач підкреслив, що не втрачаючи жодної хвилини, підрозділи та частини ТрО з перших днів прийняли бійз ворогом на околицях Києва й Чернігова, Сум і Харкова, Херсона та десятків інших українських міст і сіл.

Згодом, тисячі українських захисників та захисниць у складі бригад та батальйонів ТрО з різних куточків України рушили на схід та південь, щоб відбивати російський наступ.

Сирський наголосив, що воїни ТрО неодноразово доводили та продовжують підтверджувати свою ефективність, а також майстерність безпосередньо у боях на надгарячих напрямках фронту.

"У пам'яті кожного українця назавжди закарбований подвиг солдатів, сержантів та офіцерів Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Вічна шана і слава усім донькам і синам нашої країни, які поклали свої життя у боротьбі за волю і незалежність Батьківщини. 

Дорогі тероборонівці! Бажаю вам міцного здоров'я, наснаги, витримки, сили духу та незгасимої енергії! Переможемо! Слава воїнам Сил територіальної оборони Збройних Сил України", – додав Сирський.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати