Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Війська рф вдарили авіацією по Костянтинівці 7 жовтня: є поранені

07 жовтня, 19:18
Фото: прокуратура Донеччини

Сьогодні, 7 жовтня, окупаційні війська вчергове обстріляли прифронтову Костянтинівку. Через цю атаку поранень зазнали четверо цивільних людей. У місті підраховують руйнування інфраструктури, повідомляє Вільне радіо із посиланням на прокуратуру Донеччини. 

За даними слідства, російські армійці нанесли черговий авіаудар по Костянтинівці сьогодні, 7 жовтня.. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з “КАБ-250” з УМПК. 

Снаряд загарбників поцілив по території приватного підприємства, де зазнали поранень четверо робітників — двоє чоловіків 41 та 55 років, а також жінки 51 й 61 років. 

Зокрема, у жертв російського обстрілу доставили до лікарні з мінно-вибуховими травмами, осколковими пораненнями й контузіями. Їм вже надали необхідну медичну допомогу, запевнили у прокуратурі.

У місті фіксують руйнування цивільних об’єктів  — фасади домівок та автівки. 

Оскільки постраждали цивільні, у прокуратурі вже розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, протягом минулої доби прифронтову Костянтинівку також атакували керованими авіабомбами. У місті фіксують руйнування цивільної інфраструктури: двох багатоповерхівок, адмінбудівлі, крамниці, кав’ярні, банку, пошти та лінії електропередач.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати