Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сполучені Штати запровадили нові санкції проти міноборони рф

11 січня, 20:48

Сполучені Штати запровадили санкційні обмеження проти ашулукського полігону та володимирського перспективного військово-дослідного комплексу. Про це йдеться в повідомленні Міністерства фінансів США, передає АрміяInform.

Полігон збройних сил рф розташований в астраханській області на схід від залізничної станції ашулук, на кордоні з Казахстаном.

Він призначений для випробування зенітно-ракетних озброєнь військ протиповітряної оборони і проведення військових навчань із застосуванням цієї зброї.

Також Сполучені Штати Америки запровадили обмеження проти генерального директора державна авіакомпанії «224-й окремий авіаційний загін» Володимира Міхейчика. Це російське авіаційне підприємство є дочірньою структурою міністерства оборони рф.

Авіакомпанія забезпечує транспортні авіаційні перевезення в інтересах державних структур, а також виконує нерегулярні вантажні комерційні перевезення в росії і за кордоном.

Крім цього, Вашингтон запровадив санкції проти трьох російських важких військово-транспортних літаків: двох Іл-76МД та одного АН-124.

Раніше АрміяInform повідомляла, що в ЄС впевнені, що зможуть виробити мільйон снарядів для України до весни.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати