Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен відвідала в Україні дві компанії з виробництва дронів

11 червня, 20:49
Фото Генеральний штаб ЗСУ
Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен відвідала під час візиту в Україну дві компанії, які залучені до виробництва дронів. Як повідомляє Укрінформ, про це вона написала у соцмережі Х, підсумовуючи свій візит в Україну.

“У понеділок я відвідала дві українські компанії, які займаються виробництвом дронів. Їхні високотехнологічні інновації також важливі для Нідерландів. Зокрема, для взаємної співпраці між українським та нідерландським бізнес-сектором, а також дозволяють здобути уроки для наших власних збройних сил”, - написала вона.

Оллонгрен також зазначила, що дорогою до Києва зустрілася з міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишіним.

“Ми обговорили подальше розширення співробітництва між українськими та нідерландськими компаніями”, - написала вона.

Урядовиця також поділилася, що перебуваючи в Києві, відвідала монумент “Батьківщина-мати".

“Я також відвідала вражаючий монумент “Батьківщина-мати” в Києві. Радянський символ – серп і молот замінено на державний символ України – тризуб. Таким чином це символізує, що Україна відновлює власну культурну ідентичність”, - написала вона.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Рустем Умєров і міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен обговорили участь у коаліції F-16 та військове співробітництво.

Під час зустрічі вони детально обговорили можливі шляхи участі Нідерландів у закупівлях зброї для українських військових потреб та розглянули варіанти співпраці у сфері оборонного виробництва в Україні, поінформував Умєров.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати