Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Завершився третій вишкіл капеланів Сил територіальної оборони Збройних Сил України

14 вересня, 16:44
Фото з фейсбук сторінки Сили територіальної оборони ЗСУ

Завершився третій вишкіл капеланів Сил територіальної оборони Збройних Сил України, повідомляють Сили територіальної оборони ЗСУ.

Впродовж двох тижнів 20 капеланів з різних бригад Сил ТрО ЗСУ проходили навчання для того, щоб підготуватися для ефективної служби на передовій.

«Не забувайте, що на вас лежить велика відповідальність – надихати тих, хто боронить нашу Батьківщину від pocійської навали. Ми благословляємо українське воїнство на подальші успіхи і справедливу перемогу. Нехай Господь береже їх на цьому важкому шляху, а вам подає сили і натхнення, щоби допомагати вашій військовій пастві й підтримувати їх», – звернувся до випускників Епіфаній, Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви.

Командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра привітав військових священників із завершенням курсу та наголосив на важливості їхньої роботи із військовослужбовцями та їхніми родинами.

За словами офіцера служби військового капеланства Командування Сил ТрО ЗСУ протоієрея Сергія Дмитрієва, обсяг роботи капелана в підрозділах Сил ТрО надзвичайно великий – це і психологічна підтримка бійців, і задоволення духовних потреб, і робота з членами їхній сімей та сім'ями загиблих.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати