Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

США ввели нові санкції проти державних медіа росії: у списку Дмитро Кисельов, Russia Today та інші ЗМІ

14 вересня, 11:11

США запровадили санкції проти російської телекомпанії Russia Today, а також «ТВ-Новости» та «Евразия». Під американськими обмеженнями також опинився російський пропагандист Дмитро Кисельов.

Про це повідомили у Міністерстві фінансів США, пише Рубрика.

До санкційного списку США додали три юридичні особи – це зокрема медіахолдинг "Россия сегодня", який охоплює, серед іншого, інформагентство "РИА Новости" та агентство і радіо Sputnik.

Також санкції стосуються автономної некомерційної організації "ТВ-Новости" – юридичної особи пропагандистського телеканалу іномовлення RT та АНО "Евразия", що займається поширенням "культурної дипломатії" РФ за кордоном.

У чорному списку Мінфіну США також присутні генеральний директор "России сегодня" Дмитрій Кисельов та очільниця АНО "Евразия" Неллі Парутенко,громадянку Молдови.

Про нові санкції стало відомо після того, як Вашингтон публічно звинуватив RT у роботі на російську розвідку та збір коштів на фінансування російської армії в Україні.

Паралельно США, Британія та Канада оголосили про дипломатичну кампанію з викриття втручання російських пропагандистів у демократичні процеси по всьому світу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати