Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

RFI дає доступ до українського громадського радіо в прямому ефірі з головної сторінки свого сайту російською мовою

02 березня, 17:19

Головна сторінка сайту RFI російською мовою тепер дає доступ до прямої трансляції Українського радіо - УР-1 (UA:Українське радіо) - україномовної станції Національної суспільної телерадіокомпанії України (UA:PBC), члена EBU. Окрім випуску російською мовою та всіма мовами мовлення, RFI прагне таким чином поширити доступ до інформації для носіїв української мови, де б вони не були у світі.

З вівторка, 22 лютого, Українське радіо - УР1 веде цілодобове мовлення, надаючи слухачам пряму інформацію про розвиток ситуації у країні. Ця провідна українська радіостанція запрошує військових експертів і політичних діячів для аналізу ситуації та інформування населення. Це радіо має найбільшу FM-мережу в Україні, щодня його слухають майже мільйон слухачів. У Києві транслюється на 105 FM.

Редакції RFI французькою та 15 іншими мовами є повністю мобілізованими, щоб запропонувати слухачам та користувачам Інтернету експертне висвітлення війни в Україні, а також перевірену, безкоштовну та збалансовану інформацію, яка сприяє боротьбі у глобальному масштабі проти всіх форм маніпулювання інформацією. Зі своїми кореспондентами та спеціальними кореспондентами на місцях, всесвітня служба RFI, зокрема, пропонує багато спеціальних випусків, а також спеціальні трансляції. Редакція RFI російською мовою мобілізувала всі зусилля для ексклюзивного висвітлення подій на своєму веб-сайті, тоді як RFI România збільшила своє мовлення в Молдові до 13 годин на добу в порівнянні з 2 годинами раніше.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати