Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ціль – склад боєприпасів: Генштаб підтвердив ураження російського аеродрому в Липецьку

20 жовтня, 16:16

Українські Сили оборони продовжують активні дії на території російської федерації, завдаючи вогневих уражень по ключовій військовій інфраструктурі ворога. В ніч на 20 жовтня було завдано потужного удару по військовому аеродрому "Липецьк-2" у Липецькій області рф.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, пише Рубрика.

Атака на аеродром "Липецьк-2"

Як розповідають у військовому командуванні, основною ціллю удару на військовому аеродромі стали:

  • склади боєкомплекту,

  • місця зберігання паливно-мастильних матеріалів,

  • авіаційна техніка.

Окрім того, на тут базуються сучасні літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31, які активно використовуються російськими повітряно-космічними силами в бойових діях проти України.

За свідченнями очевидців, в районі аеродрому пролунало кілька вибухів, а також відмічалася активна робота систем протиповітряної оборони ворога.

Удар по заводу "Завод ім. Я.М. Свердлова"

Другим важливим об'єктом атаки став завод у Нижньогородській області, який виробляє хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб.

Окрім того, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби. Потужні вибухи та активність ворожої ППО також були зафіксовані в цьому районі.

"Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. 

Бойова робота по важливих військових цілях російських загарбників триває", підкреслили військові.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати