Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЗСУ докорінно змінили багато аспектів сучасної війни — голова Військового комітету НАТО Роб Бауер

21 березня, 13:53
Фото з сайту armyinform.com.ua

Голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер відзначив успіхи Сил оборони України у війні проти російського агресора, повідомляє АрміяInform.

Як повідомляє кореспондент АрміяInform, про це він заявив під час виступу на Київському безпековому форумі.

«Ви боретеся за саму цивілізацію. Український народ і українські Збройні сили роблять це так, як ми ніколи раніше не бачили. Ви докорінно змінили багато аспектів сучасної війни», — сказав Роб Бауер.

Адмірал зазначив, що зіткнувшись з поєднанням окопної війни та постійних артилерійських обстрілів часів Першої світової війни з безпілотниками та штучним інтелектом 21-го століття, українські Сили оборони швидко адаптувались і дали відсіч.

«Ви є першопрохідцями в інноваціях, використовуючи поєднання радянської техніки з сучасними західними зразками озброєння», — сказав він.

Роб Бауер наголосив, що попри всі втрати, Україна досягла значних успіхів на полі бою.

«Україна зазнала неймовірних страждань. Пережила нестерпне. Втратила людей і речі, які ніколи не можна замінити. І все ж… назвати вас жертвою — це не буде справедливо щодо вашої незмірної сили. Це не було б справедливим щодо успіхів, яких ви досягли на полі бою», — наголосив голова Військового комітету НАТО.

Як повідомляла АрміяInform, Міністерство оборони України розпочало Стратегічний огляд оборонних закупівель Україна-НАТО. Мета якого допомогти Україні реформувати систему оборонних закупівель і привести її у відповідність з найкращими практиками та стандартами НАТО.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати