Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська делегація взяла участь у міжнародній конференції з кримінального аналізу, яка відбулася в США

23 вересня, 22:54
Фото dpsu.gov.ua

З 17 по 20 вересня 2024 року кримінальні аналітики Департаменту оперативно-розшукової діяльності, управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Державної прикордонної служби України та Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України взяли участь у 34-ій щорічній «Міжнародній  конференції кримінальних аналітиків», котра проводиться Міжнародною асоціацією кримінальних аналітиків ІАСА, та відбувалась у штаті Невада, США. Повідомляє Державна прикордонна служба України.

Щорічно ця подія об’єднує близько тисячі кримінальних аналітиків з різних країн, що дає можливість отримати безцінний досвід та майбутню комунікацію учасників. На заході були присутні понад 800 аналітиків із 13 країн. З кожним роком до цього заходу приєднуються все більше і більше країн.

Головною метою заходу, зокрема, був обмін набутим досвідом з міжнародними колегами, отримання нових знань щодо форм та методів кримінального аналізу, вивчення нових інструментів та тенденцій у кримінальному аналізі.

Учасники української делегації отримали можливість презентувати героїзм українського народу у боротьбі за незалежність України, участь прикордонників у відбитті збройної агресії, роботу кримінальних аналітиків в умовах воєнного стану. Виставковий стенд з українською символікою не залишив байдужим жодного учасника та гостей конференції. Робота учасників конференції була високо оцінена керівництвом Міжнародної асоціації кримінальних аналітиків ІАСА.

Висловлюємо щиру вдячність представникам Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні за надану можливість взяти участь у Міжнародній конференції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати