Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Делегація компанії «Інфозахист» взяла участь у виставці Electronic Warfa в Тарту, Естонія

25 вересня, 21:23
Фото з фейсбук сторінки Infozahyst

Делегація компанії «Інфозахист» взяла участь у виставці Electronic Warfare Live (EW Live), яка проходила з 17 по 19 вересня 2024 року в Тарту, Естонія, розповідає Infozahyst. Ця подія, що проводиться лише раз на два роки, організована за участі Міністерства оборони та Сил оборони Естонії. Вона присвячена стрімкому розвитку засобів радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби, а її основною особливістю є демонстрація можливостей реальних зразків техніки в польових умовах.

На відкритих майданчиках аеропорту Уленурме виробники електронних засобів проводили семінари для військових делегацій з усього світу. Це унікальна «фішка» саме цього заходу, яка дозволяє наочно побачити роботу сучасного обладнання та переконатись в його ефективності. Такі живі демонстрації допомагають військовим краще зрозуміти, як новітні технології можуть вирішувати актуальні оперативні завдання.

Компанія «Інфозахист» також мала чим похизуватися — на виставці ми вперше представили комплекс РТР «Архонт», який викликав значний інтерес серед представників військових відомств не лише Європейських країн, але й далеких держав Азії та Америки. Не залишилася без уваги система виявлення та попередження про БПЛА «Плутон». В умовах зростання інтенсивності використання дронів у ході російсько-української війни та в світі загалом, актуальність подібних засобів лише зростає.

Багаторічні напрацювання компанії «Інфозахист» у галузі РЕР є справді безцінними для наших партнерів з країн НАТО, що прагнуть вдосконалити свої оборонні можливості, використовуючи український досвід. Ми пишаємось тим, що можемо поділитися знаннями, які сприятимуть довгоочікуваному відновленню миру та стабільності в світі. Але насамперед, ми відповідально ставимося до нашої головної місії – розвивати партнерство і самих себе заради забезпечення наших воїнів інструментами, які допоможуть їм знищити ворога!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати