Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЦВК визнала неможливим проведення місцевих виборів у ОРДЛО 28 березня

16 січня, 21:32

Центральна виборча комісія визнала неможливим проведення 28 березня місцевих виборів у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє офіційний сайт ЦВК.

Відповідне рішення ЦВК ухвалила на підставі листів від Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій, в яких зазначено, що проведення виборів неможливе через загрозу безпеці громадян.

"Від Луганської та Донецької обласних державних адміністрацій – обласних військово-цивільних адміністрацій 15 січня 2021 року до ЦВК надійшли листи, у яких ідеться, зокрема, про те, що за інформацією уповноважених органів, незважаючи на досягнення домовленостей щодо безумовного дотримання режиму всеосяжного та повного припинення вогню, на цей час фіксуються обстріли підконтрольної українській владі території з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців", - заявили у ЦВК.

До переліку громад, де не відбудуться місцеві вибори належать 10 сільських, селищних, міських територіальних громад Бахмутського, Волноваського, Маріупольського і Покровського районів Донецької області та 8 – Сєвєродонецького і Щастинського районів Луганської області.

 

    
    
    
      
      
    
      
      
    
      
    
    
    Delimiter 468x90 ad place

    Підписуйтесь на свіжі новини:

    Газета "День"
    читати