Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Охтирці партнери з Данії допомагають відновити житло

30 травня, 16:08
Фото з фейсбук сторінки Охтирська міська територіальна громада

Відновлювати житло охтирчан у такій великій кількості та високій якості – про таке ніхто не міг мріяти навіть у мирний час, повідомляє Охтирська міська рада.

"І лише спільними зусиллями нам вдалося досягти неймовірних результатів, оцінку яким дають мешканці пошкоджених будинків. Тож, нам дійсно дуже приємно чути добрі відгуки людей, які щиро вдячні за нову покрівлю – важлива, дорога частина будинку. Це надихає і мотивує долати перешкоди і продовжувати працювати.

Команда Охтирської міської ради, гуманітарної організації Данська рада у справах біженців / DRC та підрядники намагаються вирішити безліч завдань, щоб досягти того ефекту, якого бажають люди. На жаль, не завжди виходить задовольнити звернення.

Приміром, наразі вивчається питання реконструкції покрівель будинків за адресами пров. Харківський, 2 та вул. Армійська, 4. Якщо у першому випадку ремонт даху ускладнюється тим, що туди важко заїхати будівельному крану, то в другому випадку складність ситуації пов’язана з кутом нахилу даху. Як подолати ці фактори – досліджують фахівці. Тримаємо кулачки за те, щоб все вдалося.

Разом з тим, у нас завжди є й гарні новини! І ми радіємо разом із тими, кому вже схвалили відбудову.

Буквально днями представники гуманітарної організації Данська рада у справах біженців / DRC провели реєстрацію мешканців будинків за адресами пров. Харківський, 5 та пров. Харківський, 12 з метою подальшого відновлення пошкодженого даху.

На Харківську, 5 вже підвезли будматеріали, тож роботи розпочнуться вже завтра!

Міцно тиснемо руки друзям нашої громади із DRC! Реалізація таких проектів – це надзвичайно важливо і потрібно для життя людей, які постраждали від руйнівної сили війни. Дякуємо, друзі!

ДОВІДКОВО: програма Данська рада у справах біженців / DRC з відновлення житла в Сумській області реалізується зокрема завдяки фінансуванню UHF 8 (Ukraine Humanitarian Fund)."

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати