Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Російські армійці обстріляли Краматорськ — постраждали багатоквартирні житлові будинки

20 вересня, 10:23
Фото: Краматорская городская ВА

За попередніми даними, російський удар не спричинив загибелі або поранення цивільних жителів міста, однак пошкодив багатоквартирні будинки, повідомляє Вільне радіо із посиланням на пресслужбу Краматорської міської ВА.

У ніч з 19 по 20 вересня війська країни-агресорки завдали удару по Краматорську. У місті поки не фіксують поранення або загибелі цивільних жителів, однак руйнувань зазнали багатоквартирні будинки.

Остаточні наслідки руйнувань та вид озброєння, яким окупанти вночі били по Краматорську, досі уточнюються. Комунальники прибирають уламки та забезпечують проїзд дорогами, додають у міській ВА.

Очільник ДонОВА пише, що руйнувань зазнали п’ять багатоповерхових будинків та один соціальний об’єкт.

Містяни, житло яких постраждало від російської агресії, можуть залишити заявку на фіксацію пошкоджень за номером телефону:

  •  +38 (099) 09-91-505

Після цієї процедури видають відповідний акт щодо пошкодження житла, за допомогою цього документу можна отримати компенсацію за “єВідновленням”.

Нагадаємо, обстріл Покровська, який відбувся 8 вересня, завдав таких руйнувань міським енергооб’єктам, що відновити електропостачання до північної частини міста поки неможливо

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати