Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів у ритмах Alfa Jazz Fest

Із 24 до 27 червня відбудеться VI Міжнародний форум
24 червня, 11:35
ФОТО З САЙТА WIKIMEDIA.ORG

Уже стало традицією, що концерти  Alfa Jazz Fest проходять на трьох сценах в центрі Львова і  виступають кращі джазові виконавці США, Європи та України.

Серед цьогорічних хедлайнерів легендарний гітарист Пет Метіні, володар 20 премій Grammy! Також у межах фестивалю дасть концерт відомий кубинський піаніст і трубач Артуро Сандоваль. У 2013  р. музикант отримав Presidential Medal of Freedom особисто з рук президента США Барака Обами. Одним з хедлайнерів Alfa Jazz Fest 2016 стане відома джазова співачка Дайан Рівз.

26 червня виступить квартет триразового володаря Grammy Бренфорда Марсаліса зі спеціальним гостем відомим вокалістом Куртом Еллінгом.

Не менш зірковим буде склад музикантів, які виступатимуть на сценах в центрі міста — на Площі Ринок (24—27 червня) та біля Палацу Потоцьких (25—27 червня). На Площі Ринок планується відкриття форуму за участю відомого українського піаніста, автора музики та аранжувань Вадима Неселовського, який представить програму з молодіжним симфонічним оркестром «ІNSO-Львів». 

Один із корифеїв українського джазового руху Леонід Гольдштейн проведе серію джазових кінопоказів у парковій зоні.  Вперше за історію фестивалю з метою підтримки та просування молодих талановитих українських музикантів планується проведення work-shopМайкла Абене — відомого піаніста, композитора і аранжувальника одного з найвідоміших європейських біг-бендів: WDR Big Band та інші акції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати