Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Голод» починає новий сезон на каналі «ТЕТ»

15 вересня, 00:00

З 18 вересня в ефірі телеканалу ТЕТ починається трансляція другого сезону популярного російського реаліті-шоу «Голод». Герої шоу — 13 звичайних хлопців та дівчат із різних міст Росії, яких відібрали з більш ніж 40 тисяч претендентів. Їх із зав’язаними очима відвозять до незнайомого чужого міста. Там учасники шоу повинні вижити 106 днів — без грошей, без їжі, не знаючи мови. Їм нізвідки чекати допомоги, але їм є за що боротися: переможець шоу отримуватиме 2000 доларів США щомісяця протягом усього свого життя.

За правилами «Голоду», щотижня двоє учасників виходять у місто, щоб роздобути їжу та гроші. Вони можуть робити все, що завгодно — жебрачити або старатися заробити на шматок хліба чесною працею, але вони жодним словом не повинні дати зрозуміти оточуючим, що беруть участь у реаліті-шоу. Вони можуть повернутися додому, коли захочуть. Але поки пара шукає їжу, з будинку більше не вийде ніхто. Раз на два тижні двоє учасників змагаються на словесній дуелі. Незмінним секундантом на дуелях виступатиме ведучий «Голоду», популярний спортивний коментатор Василь Уткін. За підсумками глядацького голосування, один із «дуелянтів» залишає шоу, а інший повертається назад. І так, поки не залишиться тільки один — переможець.

Зйомки перших п’яти серій уже завершилися. Крім Василя Уткіна, ще одним іменитим куратором була телеведуча Анфіса Чехова, яка дала учасникам настанови щодо сексу.

Цікаво те, що наприкінці зйомок стартового випуску Василь Уткін несподівано для всіх запропонував бажаючим учасникам розпочати шоу прямо зараз. Тим, хто захоче включитися в гру негайно, ведучий запропонував дістатися до «Шереметьєво» своїм ходом. Без грошей і телефонів, ясна річ. Решту на виході чекав розкішний лімузин з повним баром різних напоїв та закусок, готовий неспішно і з помпою доставити наших героїв до аеропорту. Більшість спокусилися лімузином, і це зрозуміло — коли ще буде така можливість. А «втечу від безпеки» обрали п’ятеро. Троє дівчат — Катя Овчинникова, Настя Губанова і Надя Сікорська — і двоє хлопців: Володя Логінов та Ярослав Маслов. У дівчат, яких природа щедро нагородила красою та чарівністю, проблем з прибуттям на місце призначення не виникло. Неважким завдання виявилося й для Володі. Широкою усмішкою він зумів вразити навіть міліціонерів, один із яких виявився шанувальником «Голоду». Ярослав же був не таким. Він спустився в метро. Переконавши чергового в тому, що він не бомж, на останніх потягах дістався найближчої від аеропорту станції метро. А далі — пішов пішки.

Тринадцять сміливих молодих людей, нарешті, дісталися таємничого місця призначення. Але все, що вони поки можуть сказати, це «Ми — там». Загадкове місто N ще не почало розкривати голодуючим свої таємниці. «До якої країни летите?» — марно допитувався офіцер на паспортному контролі. «До невідомої», — вислухав він тринадцять стереотипних відповідей. «Мета вашої поїздки?» — «Заробляти гроші!» Тринадцять штампів у паспортах, і наші герої сіли в мікроавтобус, і поїхали до літака. У літаку їм зав’язали очі, і подорож туди-не знаю-куди почалася. А коли вони через кілька годин зняли пов’язки, почався «Голод». Новий будинок зустрів голодуючих непривітно. Оглянувши нерозуміючими очима комфортне, але досить брудне житло, учасники потяглися за сигаретами. Але зняти напруження нікотином курящим не дали. «Палити не можна», — пролунав зі стелі голос Хазяїна будинку. — Багаж затримується». А в багажі — їжа… Рис, макарони, перловка, шоколад та легендарні дев’ять кілограмів тушкованого м’яса Андрія Акімова.

Хлопці та дівчата поїхали за кордон. Відпочити, підучити іноземні мови, можливо, трохи схуднути і, звичайно, прославитися? Загалом, поїхали на курорт. Мабуть, тому вони так здивовані, що нічого їсти.

«Голод» — щоденний проект, часові серії якого виходитимуть в ефірі ТЕТ щодня о 21.00, в тому числі й у вихідні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати