Перейти до основного вмісту

Європейський продукт вітчизняного виробництва

04 вересня, 16:41

Українські компанії, представники харчової промисловості, виходять на європейський ринок. Так, класичне французьке печиво  Petit Beurre від кондитерської фабрики «Ярич», що на Львівщині, перемогло в тендері польської мережі Carrefour Polska. Продукція українського виробника пройшла складний процес стандартизації IFS Food та отримала право на експорт до країн Європейського Союзу.

Petit Beurre – це вишукане печиво з ніжною структурою, що має прямокутну форму з ребристими краями. Воно було винайдене у Франції в 1886 році. Саме тому, українська кондитерська фабрика обрала саме цей рецепт смаколика для виходу на Європейський рівень та демонстрації якості вітчизняного продукту на світовому рівні.

Головна відмінність його для українського споживача – ціна. Адже, через відсутність митних зборів воно є доступним та не відрізняється ціною, на відміну від закордонних аналогів.

У найближчі два роки КФ «Ярич» планує збільшити долю експорта не лише в Європу, а й в інші країни світу.  

Повідомляє пресс-служба КФ «Ярич»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати