Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Платформа Netflix відкрила представництво у Варшаві, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу, зокрема й Україну

08 вересня, 12:51

Американська стрімінгова платформа Netflix відкрила у Варшаві (Польща) представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу. Серед країн вказано й Україну. Про це 8 вересня повідомляє видання LiRoom. Розповідає Поліна Горлач, видання Суспільне мовлення України.

"Я рада повідомити, що пізніше цього року ми плануємо відкрити офіс Netflix у Центральній та Східній Європі у Варшаві, який функціонуватиме як центр для регіону. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком для нас і допоможе побудувати довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити існуючі зв’язки, створюючи нові можливості для творців і виробників контенту", – було вказано у заяві компанії ще у березні 2022 року.

1 березня Netflix відмовився від трансляції російських федеральних каналів. А 6 березня призупинив роботу в Росії на знак протесту проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а також сервіс видалив свій застосунок з App Store і Google Play. А наприкінці травня компанія остаточно покинула ринок РФ.

До цього за регіон Центральної та Східної Європи відповідав офіс в Амстердамі. Зараз триває набір на посади у варшавському офісі, там шукають менеджера з маркетингу та менеджера соціального маркетингу. Серед вимог — необхідно вільно володіти як мінімум однією з цих мов: румунська, чеська, угорська, польська, українська.

Раніше Суспільне Культура повідомляло, що Netflix спільно з House of Europe та Українською кіноакадемією запускають гранти та стипендії для українських кінематографістів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати