Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові вчителів фізкультури тренують з основ самозахисту

11 вересня, 10:18

У місті триває спільна ініціатива спортивних федерацій, вчителів фізкультури, управління молоді, сім’ї та спорту та управління освіти Львівської міської ради із запровадження в школах навчань з базових основ самозахисту.

Сьогодні у школі № 67 інструктори СК «Канку» провели семінар-тренінг для шкільних викладачів фізкультури Залізничного району Львова з базових основ самозахисту. Опісля навчання фізруків предмет «основи із самозахисту» буде введений у шкільну програму уроків фізкультури, щоби навчити учнів випускних класів основ самооборони. «Це дуже важливио, а особливо сьогодні, зважаючи на ситуацію, яка є в Україні, – вважає президент спортивного клубу кіокушинкай карате «Канку» Сергій Мутін. –  Потрібно змінювати ставлення до фізичної культури, оскільки живемо у воєнний час. Старшокласники повинні загартовувати свій дух і силу, бо вже за кілька років вони можуть бути захисниками батьківщини».

Практичні семінари-тренінги відбуватимуться упродовж вересня на базі спортивних залів львівських шкіл. Вчителі отримають знання та практичні навички, як правильно формувати ударні поверхні, як уникати основних ударів та, звичайно ж, про філософію та психологію самозахисту, повідомляє Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів. Фото Петра ГОШОВСЬКОГО.
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати