Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Представники Льюїса спростували інформацію про виставковий бій з Кличко у Києві

12 липня, 11:01
Фото: si.com

«Реванш» між почесним чемпіоном WBC, нинішнім мером Києва Віталієм Кличком і британцем Ленноксом Льюїсом не відбудеться. Представники британця стверджують, що ніяких пропозицій вони не отримували.

Про це повідомляє ESPN.

За інформацією джерела, представники Льюїса звернулися в WBC з метою повідомити, що ніяких пропозицій щодо виставкового бою з Кличком вони не отримували.

За словами Віталія Кличка, виручені кошти від «реваншу» мали піти на благодійність.

Виставковий бій мав відбутися під час 56-го конгресу Всесвітнього боксерського союзу (WBC), який прийме українська столиця з 30 вересня по 5 жовтня. На конгрес до Києва приїде близько 700 учасників з 160 країн світу.

Нагадаємо, Льюїс і Кличко зустрічалися 21 червня 2003 року. Поєдинок  зупинили через розсічення у Віталія. На момент зупинки український суперважкоатлет вигравав за підрахунками суддів 58:56.

Після бою британець пообіцяв Кличко провести реванш, але не дотримав слова і через кілька місяців завершив кар'єру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталій Кличко і Леннокс Льюїс проведуть виставковий бій під час 56-го конгресу WBC, який пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня 2018 року.

Додамо, що 56-й конгрес WBC вперше в історії пройде в Києві. У столиці прилетять близько 700 учасників конвенції з 160 країн світу. Серед них будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, рефері, а також спортивні менеджери і функціонери.

Читайте також матеріал "Дня" "Чи відбудеться бій Льюїс — Кличко?".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати