Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Велошкола з безпеки руху стартує у Києві

13 квітня, 15:16
Фото надане прес-службою організації

У різних районах Києва вже 5 років Асоціація велосипедистів організовує Велошколу з безпеки руху. Цьогоріч навчання починаються із 23 квітня. В цей день відбудуться перші навчання, початковою точною яких стане пам’ятник  Григорію Сковороді на Котрактовій площі. Учні та організатори зберуться там об 11:00.  У 2017 році навчання проходитиме двічі на місяць у різних районах Києва з 23 квітня до 24 вересня. Така інформація надійшла із прес-служби організації.

Велонавчання з безпеки руху триватимуть дві години, складатимуться з теоретичної частини і навчальної поїздки в супроводі велотренера. Щоб взяти участь у практичній поїздці, необхідно приїхати на справному велосипеді. На теоретичну частину можна приходити без двоколесого.

На цих поїздках можна дізнатися про те, де і як має рухатися велосипедист у місті, як йому проїхати великі розв’язки, що означають дорожні знаки та як проїхати кругове перехрестя.

Фото з Facebook-сторінки організаторів

Участь у велошколі вільна за умови реєстрації на сайті. Крім того, детальніше про акцію можна дізнатися на Facebook-сторінці організаторів.

Варто зазначити, що у 2016 році велосипедистів у Києві стало більше на 10%. 

Раніше ми писали про 105-річного француза, який встановив світовий рекорд з їзди на велосипеді. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати