Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти скидають на «Азовсталь» авіабомби, залучають важку артилерію, танки і піхоту

14 травня, 18:25

У Маріуполі російські війська продовжують штурмувати металургійний комбінат "Азовсталь", бомбардуючи та обстрілюючи українських захисників із танків і важкої артилерії.

Як передає Укрінформ, про це полк "Азов" повідомляє в Телеграмі.

"Ворог продовжує штурм території заводу "Азовсталь". Протягом всього 80-го дня повномасштабного вторгнення країни-агресора окупант скидає на захисників Маріуполя авіабомби, задіює важку артилерію і танки", - ідеться в повідомленні.

Для спроб штурму українських позицій ворог також застосовує велику кількість піхоти.

У полку "Азов" наголосили, що, "незважаючи на вкрай критичну ситуацію, оборонці, докладаючи надлюдські зусилля, відбивають намагання прорвати позиції захисників та стримують війська противника".

Як повідомлялося, російські загарбники постійно обстрілюють територію заводу "Азовсталь" з усіх видів озброєння, намагаються штурмувати.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку "Азов", морська піхота та мотострілки. Серед військових 600 поранених. Медикаментів гостро бракує, унаслідок чого люди помирають у муках.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що влада працює над дипломатичними варіантами для порятунку людей з "Азовсталі". За його інформацією, до процесу переговорів з росією щодо звільнення бійців залучені, зокрема Ізраїль, Швейцарія, Туреччина, Фінляндія.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати