Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / СУСПІЛЬСТВО

21 липня, 00:00

Волинський облвійськкомат підбив підсумки весняно-літнього призову на дійсну військову службу. Вони цього разу невтішні, як ніколи. Із самого Луцька мало стати в стрій 1800 чоловік — пішло на службу лише 200. Інші під різними приводами, а то й без усякого приводу ухилилися від призову. Четверо молодих лучан уже навіть військові квитки одержали, та на збір не з'явилися. Їх умовно позбавлено волі на чотири роки і оштрафовано кожного на 170 гривень. Зате в армії вони вже не служитимуть. У Турівському районі 21 відмовника з 22 привели на призовний пункт під конвоєм міліції, а одного так і не знайшли. Загалом у Волинський області 180 потенційних новобранців не з'явилися на пункти призову в армію і досі не розшукані, повідомляє кореспондент «Дня» Олег ПОТУРАЙ .

Можливо, це помста родичів абітурієнта?

У Львові на вулиці Кривоноса, 34 до квартири директора Львівського державного медичного коледжу зайшов невідомий, одягнутий у міліцейську форму старого зразка. Не пояснивши мети свого візиту, він міцним ударом в обличчя збив з нiг дружину директора і втік. На згадку про його прихід в руках господині залишився міліцейський кашкет. Правоохоронці розгублені і навіть не знають, що припустити, повідомляє кореспондент «Дня» Микола САВЕЛЬЄВ .

Троє в масках, не рахуючи рушниці

До Галицького РВВС міста Львова днями звернувся директор АЗС-3, який повідомив, що вночі на вулиці Надійній, 1 троє злочинців у масках скоїли розбійний напад на приміщення підвідомчої йому бензоколонки. Тріо, погрожуючи мисливською рушницею, забрало в оператора АЗС одну тисячу шістсот гривень. А для того щоб нагнати на оператора більше страху, один із нападників обстріляв операторську будку. На щастя, ніхто не постраждав, якщо не враховувати бюджету бензоколонки, інформує кореспондент «Дня» Микола САВЕЛЬЄВ .

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати