Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Київ на п’ять днів став столицею «біч-волею»

25 липня, 00:00

У столичному Гідропарку з 19 по 23 липня на пляжі «Довбичка-2» проходив III відкритий Кубок Київської міської федерації пляжного волейболу, який зібрав майже 60 команд із Латвії, Росії, Голландії, Білорусі, Молдови і, звичайно ж, України. Перше місце і 34,5 тис. гривень виграла команда «Росія-4» з Москви, яка обіграла у фіналі фаворитів турніру четверту за рейтингом пару Старого Світу, команду «Рига» з Латвії.

Найкраща українська пара Віталій Стадников — Євген Мороз, яка увійшла до 16 найсильніших на останньому чемпіонаті Європи, зайняла 4-те місце, програвши команді «Кобрин» (Білорусь) у матчі за третє місце. Варто так само відмітити гарний виступ наших гостей із Голландії — пари Ван Гал — Артамонов (нагадаємо, що Віктор Артамонов тривалий час захищав кольори збірної СРСР та ризького «Радіотехніка»). Майстерність Віктора, помножена на неабиякий потенціал дворазового володаря титулу «Король біч-волею» Феррі Ван Гала, досить довго дозволяли «оранжевим» розраховувати на перемогу в Кубку. Однак перевага молодших суперників у витривалості позначилася в суботу, коли стовпчик термометра зашкалив за 30°С.

У найближчому майбутньому планується спорудження спеціального стадіону на Оболоні і проведення там міжнародного турніру із серії «Челленджер Сателіт».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати