Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Місія – йти попереду

У Львівському Ліцеї Імені Героїв Крут сьогодні урочистості з нагоди випуску
09 липня, 15:32

Атестати у ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою отримали 136 випускників.

Вишикувалися крутяни у подвір'ї навчального закладу, куди під звуки оркестру урочисто винесли прапор навчального закладу, який випускники передали своїм наступникам – як символ честі, мужності та єднання поколінь. Присутні на церемонії випуску виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули на фронті, захищаючи Україну. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Привітав випускників начальник ліцею Юрій Гусар: «Через кілька тижнів ви підете на навчання у заклади вищої освіти сектору оборони та безпеки. Це вже буде вищий рівень вашої відповідальності й служби українському народові. Коли отримаєте лейтенантські погони, станете офіцерами найкращої армії в Європі. Зараз до вас високий кредит довіри від суспільства. Ми гордимося вами і вашим вибором. Кожен ваш випускник – це велика перемога для нашої держави».

11

3

4

Підтримати випускників прийшли родичі, друзі, педагоги, військові наставники та представники влади. Перший заступник голови Львівської обласної ради Євген Гірник наголосив, що Ліцей імені Героїв Крут виховує справжніх патріотів. Серед його випускників – Герої України, учасники Революції Гідності, Герой Небесної Сотні.

«37 Героїв, випускників ліцею, віддали життя за Україну у російсько-українській війні, – зазначив, зокрема, Євген Гірник. – Висловлюємо вдячність керівництву ліцею, всім вчителям і наставникам за роботу, а родинам – за патріотичне виховання дітей. Бажаю випускникам сили та відваги».

5

6

Голова комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради Іванна Герус вважає, що ліцеїсти є тим поколінням, яке після перемоги буде творити нову Україну: «Нашому поколінню випала честь жити і творити нашу Незалежність, ми боролися за неї на майданах. А з 2014 року наша країна взагалі платить велику ціну за волю і державність. Далі вам випаде місія йти попереду, бо ваше покоління буде творити нову Україну. За вами – її майбутнє і те, якою буде Україна. Це нелегка праця, але просимо вас: не втоміться змінювати і будувати сильну державу для себе та для нащадків».

8

9

Капелан благословив випускників навчального закладу.

На завершення урочистостей ліцеїсти виконали марш нової армії «Зродились ми великої години».

Довідково:

Цього року у Львівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Крут прийняли рішення набирати юнаків після 7-го, 8-го та 9-го класів. Термін подачі вступних документів триватиме до 20 липня.

Контактний телефон приймальної комісії: +380936184272

Інформація для вступників на сайті ліцею.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Фото Львівської обласної ради

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати