Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Подарунок гірці Крістера від компанії

З нагоди свого ювілею компанія Gedeon Richter висадила у парку плодові дерева
29 вересня, 14:37

Нещодавно з ініціативою висадити плодові дерева у парку «Гірка Крістера» відгукнулась компанія Gedeon Richter (носить ім’я видатного угорського фармацевта Гедеона Ріхтера). Це не нова традиція для парку – часто саджанці дубів чи інших дерев тут висаджують місцеві мешканці за підтримки посольств чи небайдужих громадських організацій.

А цього року компанія святкує ювілей – 120 років з дня заснування. Оскільки компанія давно дотримується принципу поліпшення стану навколишнього середовища та збереження, зокрема, зелених насаджень, із чим у столиці часто виникають конфлікти, тож відзначити свій ювілей вирішили благодійною акцією (до речі, із 2000 року з метою якісного розвитку природного середовища компанія збільшує зелені поверхні на своїх ділянках).

Місцем для посадки було обрано парк «Гірка Крістера». Це історичне місце Києва, пов’язане з ім’ям видатного садівника німецького походження Вільгельма Крістера, якому Київ завдячує своїм озелененням. Парк було закладено у 1850 році, на його території є дерева-старожили – 400-літні дуби – ботанічні пам`ятки природи та алея 150-річних каштанів.

За підтримки компанії Gedeon Richter у парку було висаджено яблуні і сливи. Тож наступної весни вони тішитимуть своїм цвітінням гостей парку.

Компанія буде продовжувати ініціативу з озеленення.

Довідка «Дня»:

Gedeon Richter — фармацевтична компанія, штаб-квартира якої знаходиться в Будапешті (Угорщина). Gedeon Richter — провідний виробник лікарських засобів у країнах Східної та Центральної Європи з розширенням прямої присутності в Західній Європі, Китаї та Латинській Америці. Портфель продуктів Gedeon Richter охоплює безліч важливих терапевтичних напрямків, таких як жіноче здоров’я, захворювання центральної нервової та серцево-судинної системи. Маючи у своєму розпорядженні один з найбільших R&D-підрозділів у Східній і Центральній Європі, компанія Gedeon Richter сфокусувала дослідницьку активність на порушеннях роботи центральної нервової системи. Враховуючи загальновизнаний досвід у царині хімії стероїдів, Gedeon Richter є важливим гравцем у сфері жіночого здоров’я в усьому світі. Також компанія бере активну участь у розробці біосимілярів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати