Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поранені отримали свій «День»

Редакція відгукнулася на побажання учасників АТО
04 червня, 10:32
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

«Зроблю собі закладку на комп’ютері для газети «День», — каже кореспонденту Ярослав Голяченко, учасник боїв під Волновахою та Краматорськом, що нині лікується в Харкові. —  Хороше видання, гарна аналітика, докладні новини. Буду тепер читати регулярно». Нагадаємо, у розмові з нашими кореспондентами (див. № 96) постраждалі учасники  антитерористичної операції на сході України поділилися, що хотіли б мати більше «поживи для мізків». Тож днями військові-пацієнти дніпропетровського госпіталю отримали фотоальманах «Жива історія», в якому зібрано світлини найкращих учасників щорічного міжнародного Фотоконкурсу «Дня», а також наші газети.  Лікарі й поранені були дуже вдячні і приємно здивовані красою та якістю видання. «Обов’язково все передивимося», — пообіцяв один із бійців.

А вчора приємно здивовані були поранені під час АТО на Донбасі герої одного з матеріалів «Дня», Іван Лис та Ярослав Голяченко, які лікуються в Харкові. Вони також отримали свій «День»! Бійці щиро подякували редакції за увагу до себе, розповіли, що слідкують за подіями в Донецькій області та хвилюються за своїх товаришів.

До речі, доки кореспондент «Дня» стояла на КПП зі стопкою газет, кілька відвідувачів та пацієнтів закладу попросили видання для себе, сказавши, що добре знають «День», але читають здебільшого в Інтернеті, бо в точках продажу його важко застати. Вочевидь у Харкові гостра нестача якісних друкованих ЗМІ. Також у шпиталі попросили надсилати їм «День» частіше. Редакція неодмінно потурбується про виконання цього прохання. Водночас ми відкриті до пропозицій меценатів, які виявлять бажання долучитися і допомогти піднімати дух нашим героям, пораненим під час антитерористичної операції.

Про те, як триває лікування наших бійців та хто опікується їхнім самопочуттям і дозвіллям, читайте в наступних числах «Дня».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати