Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Прокурор вважає листи М. Чорної справжнiми

12 серпня, 00:00

Відома київська журналістка, старший редактор телеканалу «СТБ» М.Чорна (псевдонім Мирослави Альохіної), за даними київської міліції, «покінчила життя самогубством через повішення» 24 червня, о 15.30. У квартирі було виявлено передсмертні записки.

Колишній керівник телеканалу СТБ Микола Княжицький заявив, що «на 99% сумнівається» в достовірності того, що опубліковані і неопубліковані передсмертні листи журналістки Мар'яни Чорної, взяті у провадження прокуратурою, були написані нею. Коментуючи для «Дня» заяву Олександра Христенка, він нагадав, що досі ніхто йому не показував цих листів, незважаючи на те, що він ніби-то є прямим адресатом одного з них. Водночас, на звернення співробітників СТБ до прокуратури з проханням залучити до експертизи листа зарубіжних спеціалістів-графологів, відповіді так і не отримано. М. Княжицький сумнівається в експертизі, яку провела міськпрокуратура, адже в цей час всі експерти-графологи зайняті перевіркою підписів у ЦВК.

Крім того, він переконаний, що вся ця глибоко трагічна історія мусується з єдиною метою: за будь-яку ціну закрити рота телекомпанії, яка відстоює своє право на незалежне висвітлення подій в Україні в період виборів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати