Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТРЦ чекають на... метро

З 12 травня в столиці почали відкриватися літні майданчики кафе та ресторанів, перукарні, стоматологічні та косметичні кабінети
18 травня, 20:09

Торгово-розважальні центри в Києві відновлять свою роботу після карантину тоді, коли в столиці запустять метрополітен. Оскільки може виникнути проблема з доступом співробітників центрів до своїх робочих місць.

У Київській міській державній адміністрації розраховують, що Кабмін дасть на це дозвіл вже з 25 травня. Для відновлення роботи київської «підземки» прийняті всі необхідні заходи. Таку заяву зробив заступник голови КМДА Валентин Модрієвський.

Нагадаємо, з 12 травня в Києві розпочався перший етап пом’якшення карантину, введеного через пандемію коронавірусу. Поновили роботу непродовольчі магазини, салони краси, косметологічні кабінети, перукарні та інші об’єкти побутового обслуговування населення, а також невеликі виробництва непродовольчих товарів. Працюють літні й сезонні відкриті майданчики кафе і ресторанів, Дозволили роботу автокінотеатру. Відкрилися адвокатські та нотаріальні бюро, аудитори.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати