Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Про Фотовиставку «Дня» — в ефірі радіо «Промінь»

Сьогодні, о 16.10, головний редактор «Дня» Лариса Івшина стане гостею програми «Культ особи»
04 листопада, 10:58

Ведуча програми «Культ особи», що виходить з понеділка до п'ятниці о 16.10 на радіо «Промінь», Галина Бабій запросила в ефір Ларису Олексіївну не випадково саме напередодні відкриття Міжнародної Фотовиставки газети «День». «Ваша Фотовиставка — це свято моєї душі», — говорить ведуча.

Про що піде розмова в ефірі — в коментарі Галини Бабій.

 — Цього місяця моя програма присвячена журналістам і громадським діячам. Лариса Івшина – це зразок журналістики в Україні. Справжній еталон, на який рівняється покоління сучасних журналістів, намагаючись досягнути її рівня. Приємно було запросити Ларису Олексіївну і тому, що наближається свято моєї душі – щорічна Фотовиставка газети «День», — зауважує ведуча. — Я ніколи не пропускаю цю безпрецедентну подію, бо знаю, що там — неймовірно жива панорама, зріз життя країни за рік — у всіх сферах, зафіксована кращими фотографами країни і збережена газетою «День». Це унікальний фото-літопис України!

Я намагатимуся зробити цю програму нестандартною, оминаючи певні традиційні рубрики, зокрема рубрику «Особова справа», думаю, пройдемо швидко, адже з біографією і досягненнями Лариси Олексіївни ознайомлена вся Україна. Мені ж натомість сьогодні хочеться більше зупинитися у розмові з поважною гостею на тих речах, яким вона присвятила цей рік, і які вважає найважливішими. Поговоримо також про те, які фотографії чекатимуть на відвідувачів галереї «Лавра», власне, якою буде концепція цьогорічної Фотовиставки «Дня». І, звичайно ж, запитаю про відчуття сьогоднішнього дня, куди ми рухаємося, як розвиватиметься ситуація на сході України… Лариса Олексіївна – неймовірна співрозмовниця. Я переконана, що слухачам буде надзвичайно цікаво слухати сьогоднішню передачу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати