Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Коротко / КУЛЬТУРА

15 жовтня, 00:00

Для українців — «Prodigy» із салом

На позавчорашній прес-конференції з приводу виступу кумирів підлітків — британської групи «Prodigy» в київському Палаці спорту наприкінці жовтня канадський імпресаріо українського походження Марк Журавінський зазначив, що планує «поставити Київ на вуха» і попередив, що прихильникам Паваротті й епілептикам на концерті краще не з'являтися. Гадаємо, що не лише вони, а й інші громадяни не будуть присутніми на концерті з силою звучання до 130 децибелів і ціною на квитки від 10 до 50 доларів. Утім, підлітків це, можливо, й не зупинить: адже в деяких київських школах уже розповсюджуються фальшиві квитки.

Київський концерт «Prodigy» матиме назву останнього альбому групи «Fat of the land», яку українські дизайнери переклали як «Сало землі» й саме тому на плакаті зобразили шматок хліба із нашим славнозвісним національним продуктом. Організатори мають надію, що цей плакат приверне увагу українців не лише до виступу всесвітньо відомої групи, а й значно поліпшить народний апетит.

Якщо виступ британців буде успішним, продюсер із Канади обіцяє надалі потішити українців виступами групи «Depesh Mode», Стінга та Елтона Джона — можливо, для промоушена цих зірок сало використовувати не доведеться, вважає журналіст Юлія ВОЛХОНОВИЧ.

Джима Керрі понівечили

Це сталося на зйомках одного з епізодів нового фільму Мілоша Формана «Людина на Місяці». Відомий за фільмами «Маска» та «Брехун, брехун» молодий американський актор виконує в цій біографічній стрічці головну роль — знаменитого коміка Енді Кауфмана. З героєм Джима Керрі якось стався інцидент: він плюнув в обличчя борцю Джеррі Лоулеру, за що добряче заробив по шиї. Для більшої достовірності епізоду Форман запросив у картину вже постарілого, проте, як з'ясувалося, усе ще сильного спортсмена. І ситуація повторилася: Лоулер знову настільки образився й так відлупцював Джима Керрі під час зйомок, що того доставили в Каліфорнійський медичний центр. Сцена, мабуть, вийшла правдива, але Керрі категорично заявив, що більше ніколи й на гарматний постріл не наблизиться до неврівноваженого борця. Навіть коли режисер наполягатиме.

№197 15.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати