Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

I табло не витримало восьми голів

15 жовтня, 00:00

Дивовижно смачну гру показали футболісти молодіжної збірної України. Приємно було дивитися, коли, навіть маючи астрономічну перевагу в рахунку, капітан команди Геннадій Зубов, як то кажуть перевершив сам себе. Вісім голів на будь-який смак, забиті сімома гравцями (навіть на табло не помістились усі автори забитих м’ячів), свідчать про те, що наша молодіжка, ведена Віктором Колотовим, Володимиром Трошкіним і Віктором Догадайлом, є грізною силою.

На прес-конференції Віктор Колотов переважно розповідав про причини невдалої гри суперників, намагаючись знайти слова втіхи для свого колеги Альберта Саргсяна, котрий грав свого часу в київському «Динамо». Адже той прийняв команду буквально за день до відльоту в Київ.

Зараз наші олімпійці лідирують у групі, набравши 6 очок із 6 можливих і випереджаючи на 3 очка збірні Росії й Франції.

Двоє «бельгійців», дебютантів молодіжної збірної України, Олег Ящук («Андерлехт») і Сергій Омелянович («Шарлеруа»), відразу після матчу вирушили в Бориспіль на літак до Брюсселя. Кореспондент «Дня» зумів усе-таки поставити кілька запитань Олегу ЯЩУКУ.

— Олегу, ви нарешті вже не тільки вийшли на поле у формі української збірної, а й відзначилися голом, який став початком розгрому суперників.

— Так, я радий, що мій удар виявився точним (незважаючи на рикошет). З третьої спроби я дебютував у «молодіжці». Сподіваюся, що мої травми вже позаду.

— «Андерлехт» стартував украй невдало, який тепер стан справ у найтитулованішого бельгійського клубу?

— В останньому турі ми вдома упевнено перемогли клуб «Харельбеке» (3:1) і посідаємо 14-е місце, вийшовши поки що з небезпечної зони. У дуже хорошій формі нині наші ветерани Лоренцо Сталенс й Енцо Шифо. Проте ми залишилися без старшого тренера. Чехарда з наставниками, сподіваюся, скоро закінчиться. А я, після півторамісячної, спричиненої травмою перерви, виходжу на поле у стартовому складі (принаймні в останніх п’яти турах так було).

— Олег, ви не відчуваєте уваги з боку тренерів національної збірної?

— Про це говорити рано, тим паче, що там конкуренція дуже висока, а для мене головне — закріпитися в основних складах обох команд — і «Андерлехта», і молодіжної збірної України.

№197 15.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати