Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Куди поділися гроші для кримських татар?

09 липня, 00:00

У "Дні" вже повідомлялося про перебування в Україні делегації Європарламенту. Підсумкам цього візиту 7 липня у Львові було присвячено прес-конференцію члена делегації Віктора Руффі, на якій оприлюднили кілька досить цікавих фактів.

Один із них безпосередньо стосується проблеми повернення на батьківщину кримських татар. Виявляється, нещодавно Світовий банк на втілення відповідної програми ООН виділив значну суму (кілька мільйонів доларів). Проте, як з'ясувалось, у Євпаторії досі не чули про ці гроші. Пана Руффі це дуже здивувало. На запитання кореспондента "Дня", чи є у нього якісь припущення щодо нинішнього місцеперебування вищезазначеної грошової допомоги, пан Руффі лише здивовано розвів руками.

Продовжуючи фінансову тему, Віктор Руффі згадав і про проблему закриття ЧАЕС. "Я був вельми здивований, коли довідався, що країни "великої сімки" виділили на закриття цього об'єкту лише 550 мільйонів доларів. Це просто сміховинна сума" - зауважив пан Руффі, додавши, що, на його думку, Захід ще просто не усвідомлює тієї небезпеки, яку представляє собою Чорнобильська АЕС не лише для України, але і для усього світу.

Львів

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати