Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Загін» кандидатів у мери Одеси зазнає масових втрат?

21 серпня, 00:00
Напередодні повторних виборів міського голови Одеси, буквально в останні хвилини 22 серпня, ряд претендентів на цю посаду, вірогідно, заявлять про зняття своїх кандидатур iз балотування.

«Якщо цей прогноз підтвердиться, то приймати ухвали за кожною із заяв та викреслювати з бюлетенів 15–20 прізвищ претендентів на 328 виборчих дільницях доведеться за кілька годин», — заявила на нараді керівників виборчих дільниць голова міськвиборчкому Людмила Будяк.

Щоб уникнути ускладнень, за словами Л.Будяк, міськвиборчком передбачив низку запобіжних заходів. Зокрема, рішення міської виборчої комісії передаватимуться керівництву кожної з дільниць виключно в письмовому вигляді, для чого за виборчими комісіями закріплено понад 650 службових автомобілів.

Як зазначив головний спеціаліст управління правового контролю місьвиконкому Геннадій Вєтроумов, упродовж останніх двох тижнів райсуди Одеси розглянули більше ста позовних заяв та скарг громадян щодо законності реєстрації міськвиборчкомом ряду кандидатів на посаду міського голови. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати