Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Літо в бабусі в селі – не актуальне»

Київська молодь — про сучасний відпочинок і свої проєкти
11 липня, 17:58

Єлизавета КОЧАНОВА, Fine Arts College, Лондон:

— Сонце, подорожі, фотографія. Одну третину літа я подорожую, гуляю з друзями, фотографую, готую, читаю книжки і дивлюся кіно. Цього літа я відвідала музичний фестиваль у Грузії, який називаеться OpenAir, я планувала піти на Atlas в Києві, але не вийшло. Дуже шкода, що в нашій столиці недостатня кількість фестивалів, які добре організовані. У нас, звичайно ж, є UPark, Atlas і Кураж Базар, але масові, на які б приходило багато людей і вони були б грамотно сплановані, — дуже мало. Але ж в Україні багато таких свят, як Івана Купала. Він уже минув і я знаю, що було кілька івентів на рахунок нього, але вони не зовсім вдалі, на мій погляд. Думаю, найближчим часом з’явиться така людина, яка займеться подібними заходами.

У наступній частині літа я очікую ще більше подорожей, творчих проєктів і веселощів. Так само я дуже чекаю новий навчальний рік, мене очікує нова школа з новими учнями, вчителями і предметами, які я дійсно хочу вчити.

Дмитро СЕДОВ, центр освіти «Оптіма»:

— Монтаж, напруга і креатив. У тих рідкісних моментах, коли в мене буває вільний час, я переглядаю різні відео в YouTube або займаюся продакшеном свого власного каналу — «МИШЪ Production». Спочатку я пишу сценарій, потім кличу свого напарника, ми все організовуємо і починаємо знімати відео. Пізніше, десь за п’ять годин, я все монтую і виставляю. Саме мої теми, моя спеціалізація — це нові гаджети, технології і автомобілі, а ось Гріша — напарник, розповідає про фільми, комп’ютерні ігри і т.д. Так само, крім своєї діяльності в YouTube, для деяких автосалонів, зокрема для Lexus й Bentley, я роблю проморолики і вони публікують їх у себе на сайті. М’яко кажучи, за допомогою відео вони змушують покупця якомога швидше задуматися про придбання автомобіля. Я пристрасний фанат британських автомобілів, звичайно ж, у мене є улюблений екземпляр, який мені запав у душу, — Rolls-Royce Phantom VIII.

Із приємних подій за минулі півтора місяця — презентація нового концепту BMW. Вони в загальних рисах змалювали, як виглядатимуть їхні нові моделі, в якому напрямку будуть рухатися в дизайні і технологіях, це мене порадувало.

А ось з поганого, витік інформації щодо нового IPhone11, він буде виглядати жахливо, судячи з усього.

Сподіваюся, що до закінчення літа відбудеться злет нашого каналу, оскільки ми запустили рекламну кампанію.

А далі мене чекає 9 клас і ДПА. Хочу добре завершити навчальний процес з 9 по 11 клас, щоб залишитися з певним багажем знань і нормально облаштувати своє життя.

Аріна РУДА, спеціалізована школа № 47 імені А.С. Макаренка:

— Веселощі, друзі, відпочинок. Половина червня минула в Києві, я гуляла з друзями і ходила на репетиції з акторської майстерності. Я займаюся в студії сценічної майстерності SoloWay, щороку ми відвідуємо різні творчі фестивалі за кордоном. У цьому році ми готувалися до поїздки в Іспанію, де я і провела решту першого місяця літа. Дорогою туди ми заїжджали в такі  країни, як: Угорщина, Італія, Польща, Чехія та Франція. Найбільше мені сподобалось у Мілані — бутики, смачна паста та нереальна атмосфера. Ця подорож була незабутньою. Під час поїздки в мене відбулася не дуже приємна ситуація — я отримала сонячний удар. На щастя, все обійшлося.

По приїзді додому мене дуже засмутила столична погода, ніби вже вересень. Чесно кажучи, після такої поїздки вже і не хочеться їхати за місто. Літо в бабусі в селі — не актуальне. Плюс до всього, всі мої друзі в Києві і я залюбки з ними зустрінуся. Думаю, що найближчим часом вирушу на збори зі сноубордингу. Буду отримувати новий досвід у цьому виді спорту і готуватися до змагань, які будуть уже в грудні.

Олександра КЛИМЕНКО, УГЛ КНУ імені Т. Шевченка:

— Своє літо я можу охарактеризувати так: веселощі, друзі, день народження. Напевно, останній пункт — найголовніший. Першу половину літа я провела в школі, в бабусі та в своєму найулюбленішому таборі «Чайка». На початку червня в нас була практика в ліцеї, ми ходили на різні екскурсії. Деякі з них були цікаві, деякі — ні. Але протягом цих двох тижнів я поєднувала приємне з корисним: після екскурсій відвідувала заняття вокалом у студії Наталії Валевської. Вокал для мене — життя, тому кожну вільну годину я проводжу там.

Після практики я поїхала до бабусі. Там на мене чекала підготовка до ЗНО. Далі я виступала на випускному в 11 класу. А також я була на «Кураж Базарі» — вперше, і мені дуже сподобалось: багато магазинів, кафе та фотозон (найголовніше для дівчат, напевно). Згодом я поїхала до табору. Там відсвяткувала свій найкращий день у цьому році. Мої друзі зробили його просто незабутнім і я їм дуже вдячна за це. Але веселощі веселощами — були і погані дні: я дізналась, що мої найкращі подруги мене обговорюють. І це мене просто вбило, та зараз все налагодилось. Ось так і минула перша половина мого літа. І я впевнена, що друга — пройде ще краще!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати