Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Білик і Пономарьов — кращі співаки 1998 року у версії «Таврійських ігор»

19 грудня, 00:00

Прямо на сцені дані видавав комп’ютер-ноутбук «Сенатор», проектуючи їх на великий екран. У кожній із 12 номінацій змагалися по п’ять претендентів. Двічі вийшла отримувати нагороди Руслана Лижичко за свою роботу «Світанок»: «Краща пісня» і «Кращий відеокліп». Двох «пір’їн» «Золотої жар-птиці» удостоїли й Ірину Білик: «Кращий альбом» — за «Фарби» і «Краща співачка». Вже третій рік поспіль вона не віддає цієї пальми першості. Не здав позицій й Олександр Пономарьов (теж тричі лауреат у категорії «Кращий співак»). Із «старожилів» повторили успіх група «В.В.» — у номінації «Рок-музика» і програма каналу «Інтер» «Мелорама» як «Краща телепрограма».

Були й казуси. Ведучий вечора Олександр Богуцький, очевидно, від переповнення почуттів назвав Таю Повалій «Історією», вітаючи її за перемогу в жанрі «Традиційна естрада». На що співачка парирувала: «Я — не історія. Свою справу ще зроблю. Хочу співати, а не змагатися і не братиму більше участі в рейтингах!»

У залі були фани багатьох виконавців. Вони дуже бурхливо реагували на те, що відбувається. Особливо багато шанувальниць було від Юрка Юрченка. На жаль, фортуна явно відвернулася від усіх підопічних «Теріторії-А». Жодної нагороди не отримали: Юрченко, Одольська, Павлик, Рудницькая. Ця обставина так засмутили фанок, що дехто розридався, розмазуючи туш по обличчю.

На жаль, постійна вада помпезного шоу: невміння чітко організувати процес — затримки, паузи, накладки. «Таврійці» претендують на всеукраїнський масштаб, а схема добору номінацій розмита. Трапляються абсолютно різножанрові виконавці. Наприклад, у категорії «поп-музика» змагалися Ірина Білик, Ані Лорак, Андрій Кравчук і раптом рок-групи «Табула раса» і «Скрябін». Останні здобули перемогу. Кожний канал радіо і телебачення проводить у нас і власні хіт-паради, називаючи лауреатів. Ситуація в українському шоу-бізнесі нагадує той самий хаос, що й загалом у країні. До престижності премій на кшталт «Греммі» нам рости й рости. Шкода, рухаємося зі швидкістю черепахи.

№244 18.12.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати