Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Душевні послуги

20 жовтня, 11:12

Погуляємо і вип'ємо чаю не сказавши один одному ні слова.

***

Вміщу ненависне або просто неприємне вам слово в Заборонник Сидоркіна (далі Заборонник).

Після вміщування в Заборонник слово стає Забороненим на обумовлений термін, а всякий, хто вимовляє або вживає його, порушує Заборону.

Тому, хто заборонив слово, видається Сертифікат про Заборону з зазначенням терміну дії та підписом Заборонювача (тобто Сидоркіна).

Порушник Заборони хай нарікає на себе!

***

Спеціально для вас я згенерую унікальний пароль на основі ваших інтимних спогадів та потаємних фантазій, який стане справжнім витвором мистецтв.

При вводі цього паролю вас окутуватиме не лише відчуття безпеки, а й невимовне тепло й надія на здійснення ваших бажань.

***

Харчовий Христос.

Уже ситий, але не викидати ж залишки! Мимоволі доїдаєш. І ось насолода смачною їжею змінюється апатією, фрустрацією і стражданнями. Страшна ситуація, що загрожує отруїти будь-яку радість від харчів. Не потрібно давитися! Врятую від страждань і візьму їх на себе всього за 5 $ / 100 грамів (округлюється в бік збільшення). На свята - знижки!

***

Створю українські субтитри для вашого відео. Можливі підходи: переклад, переказ, переспів, приблизний зміст, істинне значення сказаного, що приховане за словами.

***

Відвідаю ваших родичів замість вас: весілля, ювілеї, хрестини (будь-які родинні ритуали). Гарно впишусь у сімейний пейзаж, контекст, дискурс.

Дорого. Бо родинні зв’язки —  це найцінніше, що у нас є.

***

Ворожіння на митцях/мисткинях через зум.

Перед вами 50 карт із різними світовими митцями й мисткинями з різних епох та з різними символами з їхньої творчості. Ви ставите питання (вголос чи подумки), на яке б хотіли почути відповідь, і отримуєте розклад, який спочатку зможете проінтерпретувати ви, а пізніше фахівчиня від мистецьких практик.

***

Замальовки сновидінь.

Іноді ми забуваємо офігенні сни, які були дуже кінематографічними. Я можу зробити вам розкадрування або концепт-арт якогось фрагмента вашого сну.

***

Зроблю персональний перформанс для вас, вашої родини та друзів, для вашого свята, весілля, похорону.

Мої перформанси - це справжнє свято для душі на межі з незрозумілим кількахвилинним дійством, вони як свято драматизму та блиску!

***

Годинна прогулянка містом «наосліп».

Ми фланіруватимемо містом й пізнаватимемо навколишній простір разом за моїм власним маршрутом. Впродовж всієї прогулянки ваші очі буду зав’язані чорною пов’язкою.

***

Уроки художнього свисту.

Даю уроки художнього свисту мелодії групи “Скорпіонс” - Вінд оф чендж.

Індивідуальні заняття, зум-формат.

***

Дам напрокат наряд міського божевільного зі свого гардеробу. Допоможу вибрати образ, макіяж, аксесуари. Хочете одягнутися яскраво - звертайтеся!

***

Схожу с вами в гості або на захід, де ви нікого не знаєте / там усі нудні. Легко знаходжу спільну мову з людьми, приєднуюсь до будь-якої компанії. Допоможу з усіма познайомитися або навпаки, врятую від розмов із занудами. Сподобаюся вашому начальнику або вимогливим родичам.

***

Читання на ніч.

Година читання перед сном.

Зазвичай зум використовують для робочих дзвінків, мені ж хочеться зробити цю зустріч іншою. Я виберу, що саме читатиму конкретній людині, а ви у будь-який час зможете погасити екран і заснути.

***

Трансляція сходу сонця з 12 поверху.

Встану раніше і на сході почну транслювати відео як з-за обрію з'являється сонце.

***

Покупець послуги може замовити відеопораду на хвилюючу його особисту чи побутову тему. Я на замовлення зніму ексклюзивне і максимально корисне відео з необхідними відповідями і порадами.

***

Розпис кришечок для консервації.

Можу фахово та швидко прикрасити вашу консервацію, що підкреслить унікальність вашого домашнього виробу. Разом оберемо тему і колорит розпису. Також можу дати майстер-клас по правильному відкриванню консервації (щоб не пошкодити кришечку).

***

Вишивка вашим волоссям.

Мистецтво зі зразка ДНК. Волосся  довговічніше за фарбу і полотно, з нього можна створити сімейну реліквію, порадіти самому і передати праправнукам.

***

Залишу в спокої

Я — тебе.

Ціна $100.00

***

Що це?

Це – послуги з платформи www.srvc.website/, презентація якої відбулася в неділю в Києві.

Попри ексцентричність подачі, це все – реальні сервіси, з реальними виконавцями і прейскурантом. Усе це, а також ще багато чого (найхимерніші прогулянки, найдивніші розмови, неймовірне прибирання оселі, створення релігії за вашим смаком тощо, тощо) можна замовити і отримати в найкращому вигляді, хай би яким фантасмагоричним цей вигляд не був.

Платформа створена українськими митцями й мисткинями, які, виходячи з постулату знаменитого німецького художника Йозефа Бойса “Кожна людина – митець”, вирішили перетворити саме поняття надавання послуг на акт мистецтва.

Чому це важливо?

Тому що поки є простір і час для отаких дивацтв – значить, ще не все втрачено. Наше суспільство стає різноманітнішим і відкритішим. А розмаїття й відкритість – це така зброя, якою можна перебити хребет не одному чудовиську.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати