Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ядерний електорат

27 червня, 11:26

Народна депутатка, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець підтримала позицію деканки Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова Ганни Турчинової:

«Вважаю неприпустимим її цькування з боку окремих ліберальних правозахисників тільки за те, що вона не побоялася висловити свою повагу до родинних цінностей і виступити проти нав’язуваної нашому суспільству гендерної ідеології та пропаганди одностатевих стосунків. Я — за традиційну сім’ю, де є тато й мама, за природний союз між чоловіком та жінкою, який дає життя та продовжує рід українців, а значить дозволяє будувати міцну й сильну країну».

Турчинова, нагадаю, прославилася тим, що назвала прояв гомосексуальності хворобою: «Коли ви хворієте і у вас температура, ви, ймовірно, викликаєте лікаря? А не кажете: «Узаконьте мої права, тому що у мене температура».

Ладно, Турчинова могла щось упустити — хоча дивно для людини з вищою освітою не знати, що гомосексуальність не є хворобою і що вважати інакше — це дика антинаукова маячня. Але Богомолець — фахова лікарка. Як так?

Можу припустити, що пані депутатка й колишня кандидатка на посаду президента чудово все знає і розуміє. Але наступного року — вибори. А бажання залишитись у владі або навіть підвищити свій владний статус — це, вочевидь, такий стимул, заради якого можна й знехтувати наукою, раціональністю, навіть суспільною репутацією.

Гомофобія йде рука об руку з насильством і агресивним расизмом. Тож ось погана новина для Богомолець: така риторика приверне до неї в першу чергу симпатію тих, хто влаштовує полювання на людей після Маршу рівності по всьому Києву (вже зафіксовано понад два десятки випадків побиття різного ступеню жорстокості), хто б’є ножем 10-річну дитину за те, що вона ромського походження, хто вбиває 24-річного хлопця з тієї ж причини, а також тих, хто аплодує подібним діям.

Оце і є тепер, Ольго Вадимівно, ваш ядерний електорат.

З чим вас і вітаю.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати