Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Понад 430 мільйонів гривень грантової підтримки було надано для розвитку більш як 800 ініціатив ветеранів та ветеранок

03 жовтня, 22:18
Фото з архіву "Дня"

 Український ветеранський фонд надає фінансову, грантову підтримку для розвитку власної справи ветеранів та ветеранок. Так, на сьогодні вже надано понад 430 мільйонів гривень для більш як 800 ініціатив.

Про це під час презентації в Медіацентрі Україна результатів дослідження: «Роль держави у соціальній реінтеграції ветеранів та ветеранок» повідомила  Юлія Кіріллова, в.о. Виконавчого директора Українського ветеранського фонду.

«В одному з наших досліджень, коли ми запитували ветеранів та ветеранок, що вони планують зробити після  своєї демобілізації, близько 64% з них заявили, що вони хочуть розвивати власну справу. І Український ветеранський фонд надає фінансову, грантову підтримку для розвитку власної справи для наших ветеранів та ветеранок. На сьогодні ми надали підтримку більш як на 430 мільйонів гривень для більш як 800 ініціатив наших ветеранів та ветеранок», – зазначила вона.

За словами Юлії Кіріллової, завдяки такій підтримці, її отримувачі змогли створити 731 робоче місце, це без урахування сезонних працівників. 

«Це є одним з яскравих прикладів того, як держава піклується про своїх захисників та захисниць після їхнього звільнення зі служби, і як наші захисники та захисниці, які звільнилися і стали в статусі ветеранів та ветеранок посилюють економіку нашої країни», – додала вона.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати