Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З крайніх вулиць Красногорівки «білі янголи» евакуювали трьох людей

04 березня, 20:49

Літнє подружжя та ще одна мешканка до останнього відмовлялися виїжджати з міста, проте потужні удари росіян змусили їх терміново рятуватись. Щоб вибратися з пекла, жителям довелося кілометр йти пішки, адже навіть на броньованому авто доїхати до них «білі янголи» вже не мали змоги. Поліцейські супроводили людей до машини. Наразі всі евакуйовані - у безпеці, повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області.

Через загострення ситуації в місті кількість охочих евакуюватися збільшилась. Ризикуючи життям, екіпаж поліції «Білий Янгол» намагається вивезти з-під вогню якомога більше людей.

Проте дістатися в деякі райони міста правоохоронці можливості не мають, тому зустрічають людей в обумовлених місцях і під обстрілами вивозять до безпечної території.

Одна з евакуйованих жінок розповідає, що напередодні в місті було пекло, навкруги горіли будинки і летіли осколки, тому вийти з підвалу було неможливо.

Правоохоронці закликають жителів населених пунктів, які потерпають від обстрілів окупантів, не зволікати та евакуюватись.

Звернутися по допомогу з безкоштовною евакуацією можна за номером телефону спецпідрозділу поліції “Білий янгол”:

  • +38 (066) 56-10-102 (Мар’їнський напрямок);
  • +38 (066) 56-15-102 (Бахмутський напрямок);
  • +38 (066) 56-11-102 (Великоновосілківський напрямок);
  • +38 (066) 56-16-102 (Лиманський напрямок).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати