Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Молдові на місці падіння уламків БПЛА Shahed виявили бойову частину з вибухівкою

12 лютого, 17:53
Фото Національна поліція України / Фото ілюстративне

У Молдові на місці падіння уламків БПЛА Shahed виявили бойову частину дрона, що містила приблизно 50 кг вибухової речовини, найближчим часом сапери знешкодять вибухівку, повідомляє агентство Інтерфакс-Україна із посиланням на NewsMaker із посиланням на Генінспекторат молдовської поліції.

"Під час обстеження місця падіння уламків бойового безпілотника Shahed у Вулканештському районі сапери виявили бойову частину дрона, яка містила близько 50 кг вибухової речовини... Співробітники вибухотехнічного відділу МВС знешкодили й зібрали всі уламки безпілотника. Найближчим часом сапери в умовах безпеки детонують виявлений заряд вибухівки", - йдеться в повідомленні.

У молдовській поліції повідомляють, що оточили весь периметр падіння БПЛА з моменту виявлення уламків дрона й до завершення розслідування.

Як повідомлялося, у неділю в Молдові в районі молдовсько-українського кордону неподалік села Етулія Вулканештського району прикордонна поліція виявила фрагменти безпілотного літального апарата типу Shahed.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати