Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Донеччині через безпекову ситуацію тимчасово обмежили пересування волонтерів та гуманітарних організацій

21 вересня, 14:14

У Донецькій області в районі бойових дій тимчасово обмежили рух транспорту, зокрема волонтерів та громадських організацій. Відтепер час та маршрут потрібно узгоджувати з військово-цивільними адміністраціями.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише Рубрика.

За його словами, обмеження спричинене тим, що кількість ворожих обстрілів в області постійно зростає, а волонтери часто працюють в умовах високого ризику для життя та здоров'я.

Якщо ж місцеві адміністрації та поліціязнатимуть про час та маршрути переміщення, то вони зможуть у разі необхідності надати допомогу.

Обмеження поширюється на населені пункти таких громад:Великоновосілківської, Вугледарської, Гродівської, Званівської, Іллінівської, Костянтинівської, Курахівської, Лиманської, Мар'їнської, Миколаївської, Мирноградської, Новогродівської, Очеретинської, Покровської, Селидівської, Сіверської, Соледарської, Торецької та Часовоярської громад Донецької області.

Для пересування та роботи в цих громадах неурядовим організаціям необхідно письмово звернутися до відповідної військової адміністрації населеного пункту.

У разі, якщо безпекова ситуація дозволятиме перебувати у громаді без ризику для життя, військова адміністрація має надати письмовий дозвіл на перебування в громаді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати