Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенку запропонували ввести обов’язковий іспит для військових

26 листопада, 11:54

Європейська континентальна міжнародна любительська Федерація та Українська спортивна федерація "Універсальний бій" звернулися до Президента України Петра Порошенка з пропозицією щодо включення до навчальних програм силових міністерств та відомств освіти універсального бою, як обов’язкового залікового предмету навчання, передає УНІАН.

Мета – підвищити рівень фізичного стану  молоді та бойової підготовки військовослужбовців.

За словами Кондрашова, ініціативу вже підтримало керівництво Міністерства оборони України, МВС, та інших силових відомств.

"На сьогодні універсальний бій у світі не має альтернативи. Як самостійний вид спорту він тісно пов'язаний з розвитком різних видів бойових єдиноборств. Крім того, займатися цим видом спорту можуть всі без виключення – дорослі та діти, чоловіки та жінки. Програма змагань складається з двох частин. Перша - це подолання смуги перешкод куди входять метання ножа і стрільба з пневматичної зброї. Друга частина - безпосередньо бій на рингу, де спортсмен повинен провести два раунди. Під час бою спортсменам дозволяється завдавати ударів ногами і руками, використовувати задушливі і больові прийоми", - каже Кондрашов.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати