Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За тиждень у Вінниці відбудеться благодійний фестиваль "Rock Брама"

11 вересня, 14:29

20 вересня Благодійний фонд «Львівська Брама» та Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО проведуть у Вінниці грандіозний благодійний рок-фестиваль. Мета заходу – зібрати кошти для підрозділів Збройних сил України, зокрема 59-ої окремої механізованої бригади та 3-го полку спеціального призначення. Також організатори хочуть допомогти пораненим бійцям та тим, хто проходить реабілітацію у військових госпіталях України.

«Прийшовши на фестиваль, вінничани та гості міста зможуть почути рок-версію гімну України, зустріти найвідоміших музикантів нашої країни, послухати вуличну музику, реп, українські патріотичні вірші. А головне – допомогти зібрати кошти для підрозділів Збройних сил України і поранених бійців, – підкреслює голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський. – Вартість квитка символічна – 45 гривень. Це прийнятна сума і для студентів, і працюючих вінничан, які полюбляють якісну вітчизняну рок-музику. За вилучені кошти ми плануємо придбати для військових, які воюють на передовій, автотранспорт та прилади нічного бачення».

На фестивалі для гостей діятиме кілька майданчиків. На головній сцені виступатимуть українські рок-гурти – «Тартак», «Мотор’Ролла», «Відповідь to be», «От Vinta», «Cherry-merry», «Чорнобривці» та багато інших. Ведучим буде Сашко Пікалов із «95 кварталу». Також працюватиме дві польові кухні, де можна буде посмакувати смачними українськими стравами. А надвечір на глядачів чекатиме феєричне шоу від Вінницького театру вогню.

Організатори підкреслюють, що фестиваль поза політикою, бо добрі справи за гроші не робляться.

Оксана СОБКО, Вінниця, "День"

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати