Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Черкаський театр утворив благодійну організацію для відбудови свого приміщення

05 жовтня, 17:39
Фото Інни МОЛЧАНОВОЇ

4 жовтня на Театральній площі міста представили Благодійну організацію «Благодійний фонд «Черкаський театр». Через пожежу, яка сталася у будівлі театру першого липня, та принесла чимало лиха, колектив вирішив створити благодійну організацію, щоб відбудувати і повернути черкаській сім’ї єдиний театр.

У рамках презентації фонду відбувся концерт акторів театру та мистецьких колективів міста, які охоче долучилися до участі у заході. У святковому вечорі взяли участь орієнтовно тридцять виконавців. «Ми самі не чекали, що концерт вийде справді великий, бо дуже багато було охочих виступати. Навіть коли програма заходу вже була складена, колективи підходили і пропонували свою допомогу»,- розповідає акторка театру Наталія Вігран.

На площі зібралося чимало вдячних глядачів та друзів, які своєю присутністю та оплесками підтримували митців. Упродовж святкового вечора небайдужі жертвували кошти на розвиток театру у скриньки, що стояли поряд зі сценою.

Незважаючи на складні обставини колектив театру продовжує свої вистави та запрошує глядачів. Нещодавно актори розпочали гастрольний тур. Вже побували та представили свій репертуар у Рівненському театрі, далі планують відвідати Полтаву. У рідному місті Черкаси 7 жовтня колектив театру запрошує на виставу «Кайдашева сім’я», що проходитиме у Черкаській обласній філармонії. Наступні вистави можна буде побачити у Будинку культури ім. І. Кулика.

Перерахувати благодійні кошти можна за реквізитами:
Отримувач: Благодійна організація «Благодійний фонд «Черкаський театр».  
Код ЄДРПОУ: 39938661.
Рахунок отримувача: № 26003287821,
Банк отримувача: АБ УКРГАЗБАНК,
МФО: 320478

Інна МОЛЧАНОВА, Черкаси, фото авторки

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати