Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Миротворець» знову запрацює

Команда проекту заявила, що завдяки величезній підтримці медіа-спільноти і небайдужих громадян вона відновить роботу сайта
19 травня, 14:14

«У критичний для «Миротворця» момент, як і два роки тому на захист нашої Батьківщини, захищати нас прийшли ви: добровольці, військовослужбовці ЗСУ, НГ і прикордонники, кращі співробітники СБУ і МВС, волонтери, прості люди, патріотично і проукраїнські налаштовані журналісти. Саме завдяки вам наш колектив остаточно усвідомив, що «Миротворець» затребуваний народом України і його захисниками. За такої підтримки повноцінне функціонування сайта буде відновлено найближчим часом», — написали волонтери на сайті.

Першим про поновлення роботи ресурсу повідомив народний депутат Антон Геращенко. Нагадаємо, сайт «Миротворець» оприлюднив персональні відомості про 4508 українських та іноземних журналістів, які дістали акредитацію для роботи в «ДНР». 13 травня проект оголосив про своє закриття. «Беручи до уваги реакцію, яку викликала публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією «ДНР», вимогами уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської, а також вічностурбованого Євросоюзу, антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Т. Попової, Центр «Миротворець» прийняв непросте рішення про закриття сайта», — повідомила тоді команда. На підтримку проекту виступило чимало українських політиків і експертів. «Закривається сайт, який зробив для захисту територіальної цілісності України більше, ніж всі агресивні писаки разом узяті», — написав Борис Філатов, міський голова Дніпропетровська. Нагадаємо, що на захист ресурсу виступала також газета «День», засудивши в публікації «За списком» журналістів, які отримують акредитацію в «ДНР» (№80 від 11 травня 2016 року).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати