Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Джеймс Кемерон перетворить сіквел "Аватара" на "Хрещеного батька"

24 квітня, 13:15
Фото movieweb.com

Американський кінорежисер Джеймс Кемерон розповів про роботу над продовженням фантастичного блокбастера 2009 року "Аватар". Він зазначив, що має намір перетворити новий "Аватар" на історію, схожу на кримінальну сагу "Хрещений батько", яка послужила для нього джерелом натхнення, пише Entertainment Weekly, передає "Новое время".

"Я задумався, якою могла б бути історія "Аватара", якби це була сімейна драма, як, наприклад, "Хрещений батько". Безумовно, це абсолютно різні жанри, але мене заінтригувала ця ідея. Новий "Аватар" буде сильно відрізнятися від першого фільму і стане сімейною сагою, що розповідає історію різних поколінь", - повідомив режисер.

Він також додав, що глядачі точно будуть здивовані тим, як повернеться сюжет:

"Ми хочемо показати вам не тільки те, чого ви раніше не бачили, але і те, що ви навіть не могли собі уявити. Ми покажемо продовження історії тих же персонажів, але під іншим кутом. Що буде відбуватися, коли у цих відважних воїнів з'являться власні діти? З появою дітей все змінюється", - зазначив він.

Кемерон зазначив, що сценарії чотирьох сіквелів "Аватара" вже написані і додав, що зйомки другої і третьої частини франшизи почалися восени минулого року. Прем'єра другого "Аватара" запланована на грудень 2020 року, в той час як третя частина франшизи повинна вийти в прокат в грудні 2021 року. Зйомки наступних четвертого і п'ятого фільмів почнуться лише в тому разі, якщо другий і третій Аватар матимуть успіх в прокаті.

Нагадаємо, "Аватар" вийшов у прокат в 2009 році і залишається найкасовішим фільмом в історії кіно. При бюджеті в 237 млн ​​доларів стрічка заробила в світовому прокаті більше 2,7 млрд доларів.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати