Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Донеччині в районі Південного стався бій із ДРГ окупантів: загинули 2 військових

21 травня, 16:13
Фото Reuters

В результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Південне, який входить в Торецку міську раду Донецької області, загинули двоє військовослужбовців, ще чотири отримали осколкові поранення. Про це повідомляє прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

"Сьогодні, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці цього села була виявлена диверсійна група противника в кількості до 10 чоловік. Противодиверсійний резерв бригади вийшов на перехоплення ДРГ, зупинивши її просування і відкинувши ворога від позицій захисників України. В результаті боїв ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти", - йдеться в повідомленні.

Однак під час обстрілу загинули двоє українських військовослужбовців.

"Під час зіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один з них - командир противодиверсійної групи Андрій Маслов... Осколкові поранення отримали 4 військовослужбовців, які зараз знаходяться в госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прес-центі ООС, ДРГ противника розбито і відкинуто.

"Ворог не полишає спроб вибити підрозділи Королівської бригади ЗСУ зі звільненого нещодавно населеного пункту Південне (Чигирі), що належить до зони відповідальності України", - зазначено в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі за минулу добу бойовики 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати