Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Італії розпродають вілли за 1 євро, щоб залучити до містечка нових жителів

19 січня, 22:16
Фото Strelka Mag

У комуні Самбука, що на острові Сицилія в Італії, виставили на продаж десятки житлових будинків, вартість кожного – лише 1 євро.

У такий спосіб місцева влада хоче залучити до невеликого містечка нових жителів, адже 2018 року населення Самбуки становило лише 6 тисяч осіб, повідомляє 34travel

Щоправда, щоб в'їхати в сицилійський будинок, 1 євро обмежитися не вдасться. Не менш як 15 тисяч євро піде на ремонт будівлі, причому реконструкцію необхідно буде закінчити впродовж трьох років. Також від нових власників зажадають заставу 5 тисяч євро - її обіцяють повернути після закінчення ремонту.

Більшість виставлених на продаж вілл розташовані в районі, який являє собою лабіринт кам'яних кварталів і заплутаних провулків завширшки не більше метра. У двоповерхових мавританських будинках є внутрішні дворики, сади й тераси.

Саме місто розташоване на вершині пагорба з краєвидои на середземноморський острів і прилеглі пляжі.

Самбука-ді-Сицилія не перше місто в Італії, яке торгує будинками так дешево, але особливість цієї пропозиції в тому, що влада тут не виступає в ролі посередників, а є повноцінними власниками нерухомості, тому угоди мають укладатися швидко.

Вілли в Самбуці вже хочуть купити люди з Іспанії, Франції та Швейцарії. Нових власників знайшли 10 будинків.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати