Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Будинок на Позняках, де стався вибух, скоріш за все, демонтують, — Кличко

21 червня, 19:38

За попереднім висновком фахівців, будинок по вулиці Соломії Крушельницької 1/5 у Києві, де в неділю, 21 червня, стався вибух, доведеться демонтувати.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко, передає hromadske із посиланням на пресслужбу Київської міської державної адміністрації.

«Фахівці, які попередньо обстежили будинок, кажуть, що, скоріш за все, доведеться демонтувати цю будівлю. Тому ми поки не можемо пустити людей в їхні квартири, аби вони забрали необхідні речі. Бо у будь-який момент може статися обвал. Потрібен час для ретельного обстеження будинку. І коли фахівці дадуть добро, людей пустять у житло забрати речі», — зазначив Кличко.

21 червня у Дарницькому районі столиці стався вибух у десятиповерховому житловому будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Правоохоронці розглядають дві робочі версії вибуху багатоповерхівки у Києві: вибух газу або ж вибуховий пристрій.

Внаслідок вибуху зруйновані міжповерхові перекриття між 4 та 7 поверхами. Наразі рятувальники повідомляють про 1 загиблого, та 3 врятованих людей. У поліції повідомляють про двох загиблих.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати